Céljaink

Kérjük, támogassa adója 1%-ával Alapítványunk működését! Adószámunk: 18709371-1-13

Az Örömteli Életért Alapítvány céljai a közeljövőben

Az asszertivitás tréning sikere alapján igény van továbbiak megvalósítására, keressük a forrásokat hozzá.

Figyelmet szeretnénk fordítani a kamasz korosztály felkészítésére a párkapcsolati területen, hogy később nagyobb eséllyel élhessenek felnőttként jól működő (boldogságukat és fejlődésüket szolgáló) párkapcsolatban, házasságban.

Drámapedagógia módszerekkel szeretnénk segíteni a hátrányos helyzetű gyerekeket a szorongásaik, feszültségeik feldolgozásában, hogy képessé váljanak saját belső erőforrásaikat mozgósítani fejlődésük érdekében.

Szeretnénk szerepet vállalni abban, hogy a konfliktus hordozó együttműködésekben, együttélésekben szakemberek bevonásával is, új módszerekkel is (pl. játékterápia) adjunk segítséget a problémák kezeléséhez (pl. diákok tanárok kapcsolata, szülők tanárok kapcsolata, helyi közösségeket érintő konfliktusos helyzetek).

Fontos célunk, hogy segítséget nyújtsunk a munka és család összeegyeztetése céljával a vállalkozási lehetőségben gondolkodó nőknek, ennek érdekében 6 napos tréningeket szervezünk.

Szeretnénk folytatni a valamennyi általános iskolás tanuló számára ingyen biztosított elsősegély nyújtás oktatást, hogy a tanultak a visszatérő képzés hatására minél mélyebben beépülhessenek.

A programok megvalósításának feltétele, hogy továbbiakban is megfelelve az új civil törvénynek, megtartva a közhasznúsági státuszt, az alapítvány működtetésének pénzügyi fedezete is rendelkezésre álljon, amihez az 1%-os támogatás a legnagyobb segítség! Köszönjük!

Kérjük, támogassa adója 1%-ával Alapítványunk működését! Adószámunk: 18709371-1-13