Bemutatkozás

Kérjük, támogassa adója 1%-ával Alapítványunk működését! Adószámunk: 18709371-1-13

Az Örömteli Életért Közhasznú Alapítvány küldetése, hogy szervezési tudásával, a szükséges források rendelkezésre állásának biztosításával, az igények és a kínálat összekapcsolásával, programok megvalósítása által segítséget nyújtson a lelki-, testi egészség megőrzésében.

Kiemelt erőssége és meghatározó szakértelme az Alapítványban rendelkezésre álló szervezetfejlesztési és működésfejlesztési tudás, a hatékonyságfejlesztés területén rendelkezésre álló tapasztalat. Tevékenységének fontos alapja a non-profit és profitorientált területek összekapcsolása a közös célok által. Missziója a civil menedzsment területén is elérhetővé tenni a profit-orientált szférában is kiemelten fontos hatékonyságfejlesztési jó gyakorlatokat, képessé téve a szervezeteket annak alkalmazására.

Az Örömteli Életért Alapítvány célja, hogy segítséget nyújtson a lelki egészség megőrzésében. Tevékenységi területe lelki egészségvédelmi szolgáltatások nyújtása, szervezése, támogatása, elsősorban megelőzési céllal. E cél teljesítése érdekében együttműködik olyan szervezetekkel, ahol erre a szolgáltatásra igény van, valamint olyan szervezetekkel, szakemberekkel, akik ilyen szolgáltatást nyújtanak.

Az Alapítvány célja az, hogy ezekre az igényekre reagálva, esetleg még „eléjük is menve” pályázati forrásteremtéssel, támogatók felkutatásával, társadalmi célú vállalkozásokkal és az ilyen szolgáltatást nyújtókkal egy egyedi együttműködést kidolgozva ezeket a lelki egészségvédelmet szolgáló megoldásokat bárki számára elérhetővé tegye.

Az Alapítvány ennek megvalósítása érdekében programokat dolgoz ki, pályázatokat készít, és programokat valósít meg, azokhoz biztosítja a szükséges feltételeket. Ehhez használja a háttérben rendelkezésre álló szakember gárdát (pszichológusok, pszichoterapeuták, drámapedagógusok, segítő szakemberek, Gordon trénerek, családterapeuták, mentálhigiénés szakemberek).

Együttműködik a helyi önkormányzattal, intézményeivel és a helyi, környékbeli civil szervezetekkel is. Tagja a Gödöllői Regionális Civil Hálózatnak, valamint a „Nóra vállalkozik” országos hálózatnak, ennek keretében vállalkozást tervező nőknek tart 6 napos képzéseket: „NŐ a siker” – vállalkozásindítási képzés

Mivel az Alapítvány állandó támogatásban nem részesül, ezért a könyvelési és adminisztrációs költségeket az 1%-ból tudjuk fedezni, köszönjük!

Kérjük, támogassa adója 1%-ával Alapítványunk működését! Adószámunk: 18709371-1-13

Eredményeink…
Céljaink…